вторник, 16 декември 2014 г.

Hand-made подаръци за Коледните и Новогодишни празници




Наближават едни от най-светлите празници – символ на любов, топлина, съзидателност. Честно-казано, не обичам да ми е студено, не че не обичам зимата, но със сигурност предпочитам лятото. Но, като си помисля за прекрасния аромат на ябълки и канела, примесен със семеен уют, запалена камина, пукота на дървата и тяхното ухание, оооо, да, божествено благоухание. Семейството и приятелите около празничните трапези и многото споделени емоции – на радост, на щастие, на изненада, на обич. Срещите след дълга раздяла, гостите от чужбина, приятелските раздумки и всички онези вкусотии, тържествено отрупали масите ни. И, да, разбира се – подаръците. Че накъде без подаръци. 

Изборът им, обаче често се оказва голямо предизвикателство – къде заради изчерпаните идеи (всяка година почти едни и същи хора, а трябва да им подаряваме различни неща, все пак, за да не губим момента на изненадата), къде заради ограничения бюджет... Тази година, обаче, мисията изглежда напълно възможна.
Замисляли ли сте се колко много и все позитивна енергия е вложена в ръчната  изработка. Отделеното време и желание, струват много повече от всяко конвейерно, в този контекст, с китайски произход, изделие. Не че има нещо лошо в масовото производство, но някак си по друг начин изглежда картинката, когато поднесем подарък с уникалнен, идентичен и личен подпис. Идеи, в този ред на мисли, колкото искате:





 
И все пак, най-големият подарък е да сме щастливи, защото щастливият човек е здравият, обичан и успешен човек. Нека си пожелаем на Дядо Коледа, просто да сме ЩАСТЛИВИ! 

Което със сигурност включва, една красива и споделена с любими хора елха, пълна отдолу с подаръциии! 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар